Fotka k článku Z Třeboně starší dorostenci body nevezou, ale prvenství po podzimní části je naše!

Z Třeboně starší dorostenci body nevezou, ale prvenství po podzimní části je naše!

Starší dorost
10. 12. 2023

V sobotu se starší dorost TJ Sokol Úval vydal na přeložené poslední utkání podzimní části do Třeboně. Bohužel, tento zápas nenašel Úvaly v optimální formě. Už od začátku se utkání nevyvíjelo příznivě a po několika minutách Úvaly prohrávaly 7:2. Tento náskok domácích se ukázal jako rozhodující pro průběh celého utkání.

Přestože Úvaly v závěru začaly dotahovat velkou ztrátu, která v poločase činila 14:8, domácí si svůj náskok uhlídali a zvítězili 26:22.

Přes tuto porážku v konečném účtování podzimní části vedou Úvaly tabulku 2. ligy staršího dorostu skupina Čechy, a to o jeden bod před Louny a dva body před Jihočechy. Vše zůstává otevřené pro jarní část soutěže, kde Úvaly doufají v potvrzení své kvality a v předvedení minimálně stejně dobrých výkonů jako na podzim. Celková bilance je devět výher a jedna prohra, což dává Úvalům solidní základ pro další část sezóny.

Jihočeši - TJ Sokol Úvaly 26:22 (14:8)
Sestava: Hladík Petr (2), Horčičák Daniel, Jeřábek Vojtěch (2/1), Roubal Jakub (5), Hájek Lukáš, Poulíček Lukáš (1), Pičman David (2), Špaček Jaroslav (4), Záhorka Mikuláš, Ishchenko Kiril (2), Tischer Lukáš (4), Pektor Patrik, Slavík Vojtěch - Vyloučení: 5/5 - Diskvalifikace: 0/1