Fotka k článku Mladší žáci ročníku 2012 předvedli solidní výkon na domácím turnaji

Mladší žáci ročníku 2012 předvedli solidní výkon na domácím turnaji

Mladší žáci
12. 11. 2023

Na domácím turnaji v Úvalech se naši mladší žáci ročníku 2012 postavili několika výzvám, a přestože celkový výsledek byl pozitivní, bylo zde několik aspektů hry, které vyžadují zlepšení.

V zápase se Zručí nad Sázavou, týmem, který jsme doposud nikdy neporazili, jsme vstoupili do hry s odhodláním. Přestože Zruč přijela v oslabené sestavě, ostatní soupeře porazila s přehledem. V tomto utkání naši hráči předvedli kvalitní výkony, což nás nakonec dovedlo k vítězství 16:10.

V zápase s Mělníkem byla naše hra v útoku zpočátku účinná, ale postupem času jsme se vzdálili od osvědčených taktik a Mělník nám to ztížil přitvrzením obrany. I přesto jsme si udrželi náskok a zápas skončil vítězstvím 14:10 ve náš prospěch.

Poslední zápas s Kolínem odhalil naše nedostatky v obranné hře. Kolín, ač již unavený z předchozích zápasů, nám dal dost zabrat. Přestože jsme vyhráli 18:8, jako trenér nejsem úplně spokojen s přístupem našich hráčů k obraně, kde bylo patrné pozdní přistupování k soupeři a nedostatečná agresivita. Celkově lze říci, že naši hráči se neustále zlepšují v útočných dovednostech, ale je důležité si uvědomit, že zodpovědný přístup v obraně je základem úspěšného týmu. Bude klíčové na těchto aspektech pracovat na nadcházejících trénincích, abychom se mohli dále zlepšovat jako tým.

Všem hráčům a rodičům patří poděkování za jejich úsilí a podporu na tomto turnaji. Naše cesta je jasná – tvrdá práce a týmový duch nás dovedou k dalším úspěchům.
Úvaly – Zruč nad Sázavou 16:10 (7:5) Úvaly – Mělník 14:10 (7:3) Úvaly – Kolín 18:8 (11:4)
Sestava: Lephenko Egor (G), Králík Vojtěch (G), Bádal Tomáš, Brauner Jakub, Černý Antonín, Digolean Cezar, Fučík Tomáš, Kafuněk Jakub, Mahdal Filip, Max, Molinský Jan, Spurný Adam, Tourek Filip, Zábranský Pavel