Fotka k článku Neproměňování jasných brankových příležitostí nás trápilo při vítězství nad Dolní Cerekví

Neproměňování jasných brankových příležitostí nás trápilo při vítězství nad Dolní Cerekví

Starší dorost
18. 9. 2023

Po čtyřech letech strávených v nejvyšší soutěži, nastupujeme v sezóně 2023 / 2024 ve druhé lize. Naším cílem je předvádět prvoligovou házenou a dokázat se vrátit do 1. ligy. Že to nebude vůbec snadné, jsme se přesvědčili hned v prvním utkání na domácím hřišti proti TJ Dolní Cerekev. Houževnatý soupeř se proti nám chtěl předvést, ale s tím budeme muset počítat ve všech utkáních ve druhé lize. Všichni soupeři se budou chtít na prvoligový tým vytáhnout.

První minuty byly z naší strany nervózní, a přesto že jsme byli lepším týmem, nedokázali jsme jasné brankové příležitosti využít a soupeř vycítil šanci a bojoval o každý míč. Poločasové vedení o pět branek nám dávalo trochu klidu do druhého poločasu. V němu už se naše kvalita začala projevovat více. Postupně skóre narostlo na +13, ale musíme si přiznat, že jsme měli na lepší výsledek.

K dalšímu utkání odjíždíme v neděli 24.9. do Pardubic.

TJ Sokol Úvaly - TJ Dolní Cerekev 36:23 (17:12)
Sestava: Pektor Patrik (5), Pičman David (1), Hladík Petr (1), Slavík Vojtěch, Roubal Jakub (2), Špaček Jaroslav (5), Vejvar Lukáš (3), Poulíček Lukáš (7/1), Antoš Jakub, Tischer Lukáš (7), Petráň František, Jeřábek Vojtěch (5/1) - Vyloučení: 4/2