Fotka k článku Značná domácí výhra nad Dolní Cerekví

Značná domácí výhra nad Dolní Cerekví

A tým
18. 9. 2023

V prvním utkání ročníku 2023 / 2024 jsme v naší hale přivítali TJ Dolní Cerekev. Před utkáním jsme nevěděli, co od soupeře očekávat, ale soustředili jsme se především na svůj výkon, a to se vyplatilo. Jako každý rok, i letos jsme do týmu začlenili mladé hráče přicházející z dorostu a pokračovali tak v dlouhodobém plánu klubu, kdy chceme dávat příležitost našim odchovancům.

První minuty utkání naznačili, že budeme mít nad soupeřem převahu, ale nedokázali jsme všechny šance využít a skóre tak nenarůstalo tak rychle, jak mohlo. V polovině utkání jsme vedli o šest branek, ale věděli jsme, že máme navíc. Po přestávce se naše převaha začala projevovat jak v obraně, tak v útoku. Lepší fyzická kondice a z toho pramenící rychlejší přechod do útoku a spousta laciných branek. Nakonec jsme atakovali čtyřicítku a celkový rozdíl ve skóre byl 18 branek v náš prospěch.

Zařazení dvou hráčů po příchodu z dorostu do základní sestavy a snaha o rychlou a moderní házenou bylo to, co z nás dělalo lepší tým a vítězství bylo zasloužené.

TJ Sokol Úvaly - TJ Dolní Cerekev 39:21 (18:12)
Sestava: Vaníček Tomáš (2), Koula Vojtěch (3), Kroupa Bohdan (7), Hejnic Tadeáš (6/2), Taitl Václav (1), Vintrych Marek, Šubrt Tomáš, Kundrata Petr, Havel Jakub (1), Polák Michal, Krista Jan (9), Najman Matouš (4), Benešovský Michal (1), Francl Pavel (5) - Vyloučení: 5/2