Fotka k článku Starší dorostenci živí naději na udržení v nejvyšší soutěži

Starší dorostenci živí naději na udržení v nejvyšší soutěži

Starší dorost
1. 3. 2023

Starší dorost bojuje o udržení v nejvyšší soutěži a jarní odvety nezačal špatně, kdy ze 4 únorových zápasů vybojoval důležité 2 body a dál zůstává ve hře o zachování prvoligové příslušnosti i v další sezóně. První zápas jsme odehráli v Jičíně a dlouho jsme drželi se soupeřem krok. Byl to ale z naší strany první zápas od prosince a nevyhranost se projevovala především v zakončení.. Na jičínské jsme nestačili a po podzimním vítězství nám oplatili stejnou mincí.

Druhé utkání jara do naší haly přivedlo tým z Karviné. V utkání se nám od začátku dařilo. Vysoká úspěšnost v proměňování připravených šancí a důrazná obrana se skvělými gólmany, to byl klíč k úspěchu. Vítězství jsme si zasloužili. Třetí zápas na půdě Zubří byl zkouškou naší trpělivosti. Jeden u nejlepších týmů v soutěži nás držel na nízkém počtu vstřelených branek a my se museli vyvarovat zbytečných chyb, ale to se nám občas nepovedlo a zuberští potrestali každou naší chybu. Přes porážku lze náš výkon označit za dobrý.

Čtvrté utkání s Polankou bylo vyrovnané až do samého závěru. Nezískali jsme sice žádné body, ale přesvědčili jsme se, že pokud hrajeme na 100 %, můžeme se měřit se všemi nejlepšími týmy v ČR.

V měsíci březnu nás čekají následující utkání: Sobota 4.3. Olomouc – Úvaly (hala Velká Bystřice) Sobota 18.3. Kopřivnice – Úvaly (hala Kopřivnice) Neděle 26.3. 14:00 Úvaly – Lovosice (hala Úvaly)