Fotka k článku Muži předvedli dobrý výkon proti lídrovi soutěže z Nového Veselí

Muži předvedli dobrý výkon proti lídrovi soutěže z Nového Veselí

A tým
7. 5. 2024

Poslední zápas 2. ligy mužů jsme v domácí hale odehráli v sobotu 4.5.2024 proti Novému Veselí. Soupeř je již několik sezón dominujícím týmem v naší lize. Vítězí každý rok a svou kvalitu předvedl i v tomto zápase. Nám se nepovedl vstup do utkání, ale po chvíli jsme hru vyrovnali a dlouho drželi nadějný výsledek. Bohužel v posledních minutách nám hosté odskočili do výraznějšího náskoku a my jsme již nenašli síly na zkorigování výsledku. Utkání ale můžeme hodnotit pozitivně vzhledem k našemu výkonu.

Děkujeme všem hráčům, trenérům a fanynkám a fanouškům za soutěžní ročník 2023/2024. Konečné 7. místo sice není tím, co jsme před začátkem soutěží očekávali, ale vzhledem k velkému počtu zranění a dalších komplikací jsme s předváděnou hrou spokojeni. Chceme být příští rok lepši, a tak se musíme na sezónu 2024/2025 lépe připravit.

TJ Sokol Úvaly - TJ Sokol Nové Veselí B 23:33 (10:15)
Sestava: Poulíček Lukáš, Koula Vojtěch (1), Slavík Jakub (4/4), Šubrt Tomáš, Horák Pavel, Kroupa Bohdan (5), Kundrata Petr, Vintrych Marek, Havel Jakub (6), Najman Matouš (3), Francl Pavel (3), Carboch Michal (1) - Vyloučení: 3/1